Hotell nära centralstationen

För dig som reser med tåg och vill bo på de hotellen som ligger närmast Stockholms Centralstation har vi här nedan listat upp dem för att göra det så enkelt som möjligt för dig som resenär.

Hitta bästa pris!


Vi jämför priserna för 7 största bokningsagenterna i Sverige!

allaboknarr
Eller boka direkt via booking.com
Ange datum nedan för er vistelse
Välj datum här

——— Bästa priset laddas nedan för valt datum ———

Radisson Blu Royal Viking Hotel

Antal stjärnor:

Royal Viking Hotel Prisjämförelse

Hela 459 rum har lyxiga hotell Royal Viking. Rummen har en varm, hemtrevlig och högklassig känsla. Minibar, satelitkanaler, internet, värdeskåp, rakspegel, arbetsyta och luftkondition finns i alla rum. Här bor och sover man bekvämt, får en enastående service och har nära till allt. Hotellet är rökfritt och det finns parkeringar till hotellets gäster i viss mån.

Radisson Blu Waterfront Hotel

Antal stjärnor:

Waterfront Hotel Prisjämförelse

Waterfront är ett hotell i världsklass. 2011 slog det upp sina dörrar och ingenting har dragits in på. Rummen har allt en gäst kan vilja ha. Väljer man ett lite dyrare alternativ finns det till och med nesspresso maskin på rummet. Restaurangen är underbar och maten fantastiskt välsmakande. Detta hotell är perfekt för större konferenser då det finns allting i ny teknologi och stora lokaler.

Clarion Hotel Sign

Antal stjärnor:

Clarion Hotel Sign Prisjämförelse

Clarion hotell är fräscht, ljust och modernt. Rummen har stilmöbler, ljusa träslag och varma färger. På detta hotell finns alla möjligheter att hålla kroppen i form på hotellets gym. Vill man däremot koppla av så varför inte ta en skön spa behandling, ett dopp i utomhus poolen eller en stund i bastun. Hotellet har riktigt proffsiga möteslokaler och ordnar med allt en konferens grupp behöver.

Nordic Sea Hotel

Antal stjärnor:

Nordic Sea hotel Prisjämförelse

Detta är ytterligare ett hotell med fantastiskt läge på Norrmalm cirka 250 meter från centralstationen. Hotellet har en bit över 350 rum där man kan välja att bo i ett så kallat express-rum som är lite billigare men saknar fönster. Det finns givetvis andra rumstyper att välja också. Frukost ingår i priset och det finns fitnessrum och bastu att tillgå.

Nordic Light Hotel

Antal stjärnor:

Nordic Light Hotel Prisjämförelse

Nordic Light, ett fantastiskt designer hotell där inspirationen kommit från vårt nordiska ljus. Rummen är mysiga med roliga detaljer som ger ett totalt annorlunda hotell. Kreativitet och innovation är vad som utmärker Nordic Light, mötesrummen är specialdesignade och utvecklade för att ge inspiration. Ett perfekt alternativ för den moderna resenären som vill bo centralt och med direktanslutning till centralstationen och Arlanda Express.

Scandic Grand Central Hotel

Antal stjärnor:

Grand Central Hotel Prisjämförelse

Här möter dåtid nutid, byggnaden är 130 år gammal vilket syns på hotellets vackra utsida medan insidan är toppmodern. Gäster har tillgång till fittnessanläggning och bastu. Restaurangen är trevlig och serverar utsökt mat och passar lika bra för en som för ett större sällskap. Behöver man guide, catering eller företagstjänster så finns även det. Inredningen är mycket snygg och passar den medvetna gästen. Rummen är naturligtvis utrustade med alla moderniteter som en resenär behöver.

Comfort Hotel Stockholm

Antal stjärnor:

Comfort Hotel Prisjämförelse

Ett trevligt hotell som ligger nära centralstationen. Gäster bjuds på en rejäl och god frukost. Mycket bra service, det finns tvättmöjligheter, kaffe i lobbyn och safe i receptionen för de gäster som reser med värde saker. Här har man nära till allt, Gamla Stans mysiga kvarter, Drottninggatans shopping och restauranger och Stockholms rika kulturliv.

Best Western Hotel Terminus

Antal stjärnor:

Hotel Terminus Prisjämförelse

Detta trevliga hotell ligger mitt emot centralstationen och är faktiskt ett av Stockholm äldsta. Hotellet grundades 1909 och har sedan dess varit väldigt känt framför allt på grund av sitt fantastiska läge i anslutning till stationen och familjära serviceanda. I över ett sekel har detta hotell lyckats hålla samma klass år efter år. Gäster ska alltid gå nöjda och glada när de väl lämnar hotellet och det gör man. Ett väldigt trevligt och mysigt hotell i det stora hela.

resebloggar.info